Om Chaya

Navnet Chaya er japansk og betyder det lille tehus. Og det var sådan, det hele startede. Med et lille tehus, der med årene har vokset sig større, men holder fast i at være nærværende og personligt.

Chayas univers består i dag af to tebutikker, hvor vi sælger 90 forskellige varianter af te, lækkert tetilbehør som flotte tepotter og et udvalg af kager, marmelader, honning og andre udsøgte ting.
Alle varer sælges ligeledes online, ligesom vi laver firmagaver til både små og store virksomheder.

I Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken serverer vi vores Afternoon Tea hver weekend i sommermånederne og i weekenderne inden jul. 

Vi arrangerer møder, private fester og firmaevents i Bernstorffsparken nord for København, både i Dronning Louises Tehus og i det smukke Paradehuset, som er et stort drivhus indrettet med langborde og bænke. Det skaber en dejlig uhøjtidelig stemning i enestående omgivelser og med kig til himlen og haven.

En gang om året inviterer vi til sølvudstilling, hvor vi sælger fine, forsølvede tesæt med tekande, mælkekande og sukkerskål samt tekopper, underkopper og desserttallerkener i porcelæn, som vi har fundet på auktioner i Skotland.
Igennem mere end 20 år er vi hvert år rejst til Skotland for at finde de udsøgte ting fra omkring 1880-1920. Det hele sælges også i Dronning Louises Tehus.Sølvudstillingen og julestuen afholdes oftest en weekend i november, og her kan du også købe julegodter, te og meget andet.

Bag Chaya står tre generationer af kvinder; Bente Valbak, Kirstine Laurents og Sofie Laurents.
Læs mere om vores historie her.