Yoga & Morning Tea

Har du lyst til at styrke din krop og dit sind med bevægelse, frisk luft og sund mad, så kom til vores Yoga & Morning Tea events.

I samarbejde med Helena Damsbo Jacobsen inviterer vi til yoga-events på plænen foran Paradehuset. Helena underviser i Hatha-yoga med fokus på at skabe styrke og smidighed i kroppen, samt ro i sindet. Vi starter med en kort meditation, hvorefter vi har fokus på at løsne op – primært i skuldre, ryg og nakke via. bevægelse og dybe stræk. Yogatimen afsluttes med en afspænding, hvor du får mulighed for at mærke yogaens effekt i din krop.

Herefter rykker vi til Rosenhaven, hvor Chaya byder på Morning Tea. Menuen består af hjemmebrygget iste og varme teer, hvor der er mulighed for at teste flere forskellige varianter. Vi byder derudover på chiagrød med sæsonens frugt, morgen-hapsere med røget laks, rødbedehummus, ost og avokado. Den søde tand tilfredsstilles med én scone, frugt og en petit four.

Eventet foregår som et lukket arrangement, hvilket giver god mulighed for at holde afstand og fastholde roen fra yogatimen. Vi giver gode tips til, hvordan du selv kan lave sommerens isteer, matcha-te, eller hvordan du kan bruge te som ingrediens i dit køkken.

Afslutningsvis gives en goodiebag med hjem, hvor I bl.a. vil finde te, opskrifter, gode tips og ikke mindst information om Helenas work-shops.

Maks. 20 gæster pr. event – først til mølle.
Afholdes altid søndage kl. 09-11.

Datoer:  d. 31. maj, d. 21. juni, d. 26. juli, d. 23. august & d. 20. september.

Pris 345 kr. per person