Yoga og Te

Chaya inviterer i samarbejde med Helena Damsbo Jacobsen til et ekslusivt yoga-event på plænen foran Paradehuset i Bernstorff Parken, Gentofte d. 08.09.2019, kl. 9-11.

Helena begyndte i vores tebutik på Lyngby Hovedgade tilbage, da hun stadigvæk gik i folkeskole. Efter mange års arbejde hos Chaya valgte Helena at prøve kræfterne af med noget helt andet. Nu, flere år senere, prøver vi sammen kræfter af med noget nyt og spændende i form af et yoga-event, hvor Helena står for yoga-undervisningen, og vi hos Chaya står for de smukke omgivelser samt sunde forfriskninger efter yoga-timen.

Helena er uddannet yoga-instruktør med >500 uddannelsestimer og flere år som instruktør i bagagen. Hun underviser i hatha-yoga med fokus på at skabe styrke og smidighed i kroppen samt ro i sindet. Vi starter med en kort meditation, hvorefter vi i vores praksis har fokus på at løsne op primært i skuldre, ryg og nakken via bevægelse og dybe stræk. Yogatimen afsluttes med en afspænding, hvor du får mulighed for at mærke yogaens effekt i din krop.

Efter at have forkælet kroppen i en time, forkæler Chaya med lidt godt til ganen. Vi byder på hjemmebrygget iste, grøn te, quinoasalat, frisk frugt og hapsere med bl.a. avokado og laks. Dette foregår i Rosenhaven som et lukket arrangement, så der er god mulighed for at bevare den afslappede stemning.

Vi giver en kort rådgivning og gode tips til, hvordan te kan være del af en sund livsstil, og hvordan man kan få størst udbytte af teens fordele.

Afslutningsvis gives en goodiebag med hjem, hvor I bl.a. vil finde te, opskrifter, gode tips og ikke mindst information om Helenas work-shops i efteråret.

Praktisk information:

Hvad koster det?
– 345 kr. for både yoga, mad, drikke, goodiebag og gode tips.
Hvor mange kan deltage?
– Max. 20 personer (først til mølle.)
Hvordan melder jeg mig til?
– Tryk på linket øverst på siden (på billedet)