Sølv- og julestue på Slottet

Traditionen tro holder vi sølv- og julestue igen i år, men for at den tradition ikke bliver til en vane, så er der nye spændende tiltag i år…

I år bliver vores sølv- og julestue afholdt på Charlottenlund Slot, hvor vi har mulighed for at vise endnu mere af, hvad vi har at byde på. Endvidere holder vi åbent både lørdag og søndag – og som noget helt nyt, er der mulighed for at nyde Afternoon Tea på ægte engelsk manér i slottets smukke Riddersal.

Vi har selvfølgelig stadig et rum fyldt med årets fund fra auktioner i Skotland, hvor forsølvede tesæt, solo tepotter, lysestager, bakker og andre spændende ting til te-bordet er blandt nogle af de ting, der kan købes med hjem som enten julegave eller til hjemmets samling. Derudover vil julen løbe som en rød tråd gennem udstillingen, og vi byder på smagsprøver på julens lækkerier samt julete og gløgg.
Det vil være muligt at købe alt godt til julen – og mange af julelækkerierne kan købes med rabat – så vi sammen kan få taget hul på julen på bedste manér.

Vi glæder os meget til at se dig på Charlottenlund Slot.

Hvor og hvornår:
Lørdag den 9. november og søndag den 10. november
kl. 11-17.
Charlottenlund Slot, 2920 Charlottenlund

Entré 25 kr. for voksne (kontant eller mobilepay) – børn gratis.
Ved forud-køb af Afternoon Tea er entré til udstillingen gratis – læs mere her.

Fri parkering ved det tidligere Danmarks Akvarium.
700 meter fra nærmeste S-tog station, som er Charlottenlund Station.